Even Voorstellen

Aller eerst wil ik me even voorstellen.
Mijn naam is Stephanie van Deursen.
Eigenaar van Saddlery Heemskerk.

Van kleins af aan heb ik al een passie gehad voor dier en natuur. Het fascineert me. Opgegroeid tussen de dieren, met mijn handen in de grond opzoek naar de kleinste dieren. Gek op honden en een liefde voor paarden had ik maar 1 wens. Een eigen paard! En ik ben niet de enige!
Door deze liefde ben ik naar de groen school gegaan met het idee in een dierentuin of dergelijke te gaan werken. Al snel kreeg ik door dat om hier tussen te komen je een zijdeur nodig hebt of heel veel mazzel. Volgende plan. School af maken en een baan zoeken. Maar ja wat.

In de tussen tijd begon ik met het inrijden van mijn haflinger pony Sylvia.
In 2001 ongeveer begon mijn zoektocht naar een zadel, waar begin ik, hoe moet dat allemaal, hoe weet je dat iets goed ligt en goed past?
Mijn pony die ik als 9 maanden oud veulen kreeg is in deze zoektocht een leermeester geweest. Ze gaf duidelijk aan wat ze wel en niet fijn vond. Ook al begreep ik haar signalen niet altijd ( vaak niet ).
Ging van de ene foute keuze naar de andere.
Twee jaar later ben ik komen te werken bij een bedrijf die ook een ruiterzaak had, deze ging na 1,5 jaar wisselen van eigenaar en werd bekend dat ik de ruiterzaak zou gaan bemannen. In overleg werd besproken wat er verkocht moest gaan worden en dit zouden ook zadels zijn.
Nu wist ik aan de hand van mijn zoektocht dat ik niet zomaar zadels wilde verkopen. Ik wilde dat alleen maar doen als ik een opleiding had gehad.
Deze ben ik dan ook gaan volgen.
Via de opleiding MSFC ben ik mij gaan verdiepen in de zadels en het maken hier van.
Reparaties, vullen en maken van zadels en tuig kwamen aan het bod.
Deze opleiding heb ik succesvol afgerond met een mooi diploma.
Daarnaast ben ik lid van de VZTD waar ik me jaarlijks bijschool in mijn vak en in randzaken, denk aan webinars van fysio, tandartsen, hoefsmeden en dergelijke. Dit om mijn werk als passer optimaal te kunnen doen.

Mijn passie is om ieder paard fijn te kunnen laten bewegen onder het zadel.
Er voor te zorgen dat er een harmonie ontstaat tussen ruiter en paard.