Saddlery Heemskerk

Een goed passend zadel is fijn voor ruiter én paard.

Over Saddlery Heemskerk

Waarom dit beroep

Mijn naam is Stephanie van Deursen.

Mijn passie voor paarden is heel vroeg begonnen. Ik kreeg voor mijn 7de verjaardag een paardrijles. Daarna is het aanstekelijke virus nooit meer weg gegaan.
Op mijn achttiende kreeg ik mijn eerste eigen paardje. Een haflinger merrie van 9 maanden. Een maatje voor het leven. We kennen elkaar door en door.
Toen kwam het aan op een zadel en hoofdstel. Een hoofdstel vinden was niet zo een heel lastig probleem, maar een passend zadel. Steeds werd mij vertelt dat niks op mijn pony zou passen. Zo is mijn zoektocht begonnen naar een mooi passend zadel, want die was er wel!! Tijdens die zoektocht heb ik veel geleerd en uitgezocht, geprobeerd en getest. Dat ging met vallen en opstaan, want mijn pony is een goede leermeester. Daarom wil ik andere die hele zoektocht besparen, want het is niet nodig! Er is altijd wel een zadel die past en waar je samen jaren plezier van kan hebben.

De zoektocht en alle problemen die daar bij kwamen kijken wil ik u graag besparen!